Болезнени кокалчета? Знаем метод за тях - Hallu Motion!

Болезнени кокалчета? Знаем метод за тях - Hallu Motion!

Деформирани стъпала, трудности при избора на обувки, ожулвания, болки по време на ходене...Познати ли са ти тези неудобства? Благодарение на коректора Hallu Motion за 4 седмици ще се избавиш от тях!

Как е възможно това? Действието на коригиращия апарат Hallu Motion се базира на специална конструкция, която постепенно премахва кокалчетата на краката и по естествен начин изправя деформирания палец. Апаратът е изработен от ортопедична пластмаса, която приляга до формата и размера на стъпалото, а благодарение притискането до деформираното место, коригира измененията. Освен това, коректорът премахва болката и възпалителните процеси, редуцира отоците и мазолите, подобрява кръвоснабдяването в ходилото и укрепва ставите на стъпалото. По този начин възстановява комфорта при ходене и предпазва от рецидиви.

 

Ефикасност, доказана с клинични изследвания

Действието на Hallu Motion е прецизно изследвано, на базата на многогодишни тестове е доказано, че коректорът в рамките на 10 дни подобрява кръвоснабдяването на стъпалото и възстановява комфорта при ходене. След 2 седмици намалява напрежението и отоците, съпровождащи кокалчетата на краката. След месец палецът започва да си възвръща правилната форма, изчезват ожулванията, а ставите се укрепват с 80%. Поради ефикасността си, коректорът е препоръчван от ортопеди и подолози (дял от медицината, изучаващ проблемите на ходилото)

 

 

Универсално действие

На растящата популярност на този метод влияе и фактът, че той може да се използва по всяко време на деня, с всякакъв вид обувки, независимо от размера на стъпалото. Единствените противопоказания са диабет и проблеми с кръвообъщението. Коректорът не трябва да се използва от непълнолетни. Във всякакви други случаи той може да бъде безопасна алтернатива на хирургичните процедури, особено когато деформацията е незначитела, но предизвиква дискомфорт и трудности при ходене. При покупката на коректора е необходимо да се знае, че за да се засили неговото действие трябва: да не се носят високи токчета, в случаи на плоскостъпие да правят упражнения, при наднормено тегло да се спазва диета. Свързвайки медицинските средства с профилактиката ще получим изненадващо бързи резултати.