Flexa Plus: природният лек за здрави стави

Flexa Plus: природният лек за здрави стави

Болката в ставите пречи на ежедневните ти задължения? Запознай се с лекарството, благодарение на което дискомфортът ще остане лош спомен.

Проблемът със ставите може да се развива с години без каквито и да било симптоми. Когато обаче се прояви, започва да пречи на пациентите в тяхното ежедневие. Пронизващата болка пречи дори на нормалното ни предвижване. Дали обаче съществува начин да се справим с проблема без да трябва да се тъпчем с химически противовъзпалителни лекарства? Оказва се, че да, а освен това само с помощта на майката природа.

Този начин е добре познат на специалистите от лабораторията Flexa Plus, които създадоха нова, напълно естествена хранителна добавка, която подпомага здравето на ставите, благодарние на уникалния ú състав. В препарата ще намерим активни съставки, сред които подобряващия еластичността на съединителната тъкан, облекчаващия болката и допълващия дефицита на силиций и калий – хвощ. Освен това в състава ще намерим и екстракт от трицветна теменужка, който има противоревматично действие и успокоява болката. Но това не е всичко. Това перуанско растение също така елиминира болките в коленните, бедрените и лакътните стави, болките в гръбначния стълб и облекчава мускулните болки. Освен това в препарата Flexa Plus е използван също така екстракт от глухарче, който подпомага производството на колаген – основен компонент на хрущялната тъкан, чиято загуба причинява силни болки в ставите.

Поредната перла в състава на Flexa Plus е копривата, която в своите стъбла съдържа мравчена киселина – природен лек срещу силни ревматични и артритни болки. Препаратът е обогатен и с екстракт от маточина и ключовите за правилното функциониране на организма витамини А, С и Е.

 

 

Хранителната добавка Flexa Plus се приема два пъти дневно – преди закуска и преди обяд с голямо количество вода. Препаратът не бива да се приема от бременни жени и непълнолетни, както и от хора, които проявяват алергии към някоя от съставките.

Flexa Plus е добавка, която ще ти помогне да победиш болката в ставите и да се върнеш към нормалния си живот. Не се бави и ни позволи да ти помогнем. Flexa Plus е твоят начин за борба с болките в ставите.