FORMEXPLODE – надеждният продукт за натрупване на маса

FORMEXPLODE – надеждният продукт за натрупване на маса

Търсиш продукт, който ще засили ефекта от тренировките, влияейки върху бързото натрупване на мускулна маса? Пробвай Formexplode – хранителната добавка с тройно действие, създадена за истинските мъже.

Ефективността на Formexplode е базирана на триетапното му действие: по време на първия етап съставките на препарата изчистват организма от токсините и излишната вода. По време на втория етап действат директно върху мускулите, ускорявайки растежа им и заменяйки мастната тъкан в мускулна. Последният етап служи за задържане и стабилизиране на постигнатите ефекти. Благодарение на създадената по този начин формула, организмът е по-добре приготвен да приеме подадените му съставки, обработва ги по-бързо, като едновременно ги задържа за по-дълго. Редовният прием на препарата осигурява по-голяма издръжливост на мускулите и сухожилията във всички части на тялото, намалява податливостта им към нараняване, увеличава енергията и подобрява издръжливостта им. Изброените ефекти са възможни благодарение на най-високото ниво на чистота, което притежават активните съставки на продукта: в съдържанието на препарата влизат 30 съставки, подбрани въз основата на дългогодишни изследвания. Основните пет от тях са следните:

-L-аргинин участва в синтеза на креатина – съединение, необходимо за съхранение на енергията в мускулите. Той стимулира отделянето на азотен оксид, който разширява кръвоносните съдове, което им позволява правилно да абсорбират хранителните вещества, съдържащи се в кръвта. Освен това подобрява физическата форма.

-Креатин – той е от съществено значение за извайването и оформянето на фигурата, притежава силни анаболни и ергогенни свойства, които ускоряват натруването на мускулна маса. Благодарение на нея мускулите стават по-големи, по-силни и издръжливи. Креатинът подпомага регенерирането на организма между тренировките.

-L-карнитин намалява броя на микротравмите на мускулите, ускорява въстановяването им и изграждането им. Той също така подпомага процеса на намаляване на мастната тъкан и предпазва от йо-йо ефект. Гарантира подобряването на издръжливостта, кондицията и физическата форма на организма, а освен това е идеален източник на енергия по време на тренировките.

- L-тирозин е един от основните протеинови аминокиселини. Играе ключова роля в стимулирането на невротрансмитерите да проивеждат допамин и норепинефрин. Те отговарят за чувството на умора и концентрация.

- ВРАК – верижно разклонени аминокиселини , които притежават антикатаболни свойства. Те забавят чувството на умора и ускоряват процеса на регенерация. Редовният им прием подпомага натрупването на мускулна маса и спира нейното изгаряне.

 

 

Заради своята универсалност и широкоспектърно действие, добавката Formexplode е препоръчван както на професионалните спортисти, както и на любителите. Освен увеличаването на мускулната маса и подобряването на кондицията, добавката гарантира и допълнителни ползи: подпомага отслабването, влияе върху бързото