Perle Bleue: крем против връчки с натурален състав

Perle Bleue: крем против връчки с натурален състав

Искаш да подобриш здравината и еластичността на кожата си, предпазвайки я от стареене? Мечтаеш си да забравиш за бръчките? Пробвай новия крем Perle Bleue, създаден изцяло с естествени активни съставки.

Стареенето на клетките на кожата е естествен процес, който започва около 20-годишна възраст. Защитните бариери на кожата постепенно изчезват, колагеновата мрежа изтънява, което води до увисване на кожата. С времето по лицето се появяват неестетични линии, бръчки и петна. Как да предотвратим този процес? За да спрем символите на отминаващото време трябва редовно да подхранваме кожата с помощта на специални продукти,  които съдържат съставки, спиращи процеса на стареене. На помощ в това ни начинание идва кремът Perle Bleue, съставен от редица вещества с доказано действие.

Формулата на крема е изготвена по начин, който да посрещне най-важните нужди на зрялата кожа. Perle Bleue действа на 5 различни нива:

  • стяга кожата
  • въстановява еластичността ú
  • изглажда бръчките
  • изравнява контурите на лицето
  • предпазва от увисване

Кремът притежава всички тези действия, благодарение на композицията от активни вещества, подбрани заради свойствата им да предпазват кожата от стареене и да я подмладят. Техните ефекти са потвърдени от клинични тестове, провеждани в най-големите световни университети. Описаните съставки дълготрайно изглаждат бръчките (също така мимичните), въстановяват липидния слой на кожата, възвръщат еластичността ú, неутрализират  дразненията и имат защитно и антиоксидантно действие. Освен това доставят на кожата най-важните витамини и минерали, благодарение на които тя е стегната, гладка и хидратирана. Ефективността на Perle Bleue се потвърждава от продажбите и мненията на доволни клиенти от целия свят.

В състава на препарата са включени съставки като: колаген, масло от шеа, Комплекс dermcom, масло от жожоба, масло от ядките на макадамия, екстракт от луковица на минзухар, екстракт от акация и прах от снежно водорасло. Всяка от съставките е позната с отличните си хидратиращи и регенериращи качества. Отделните съставки са богат източник на витамини (A, E, F, витамини от група B), както и минерални съставки, които оказват непосредствено влияние върху състоянието на кожата. Именно благодарение на ценните субстанции, кремът така отлично хидратира кожата, въздейства на плътността и еластичността й, предпазва я от действието на свободните радикали, възстановява епидермиса, намалява раздразненията и задържа процесите на стареене.

 

 

Как да използваме Perle Bleue?

Нанесете малко количество крем върху лицето и шията. С енергични кръгови движения масажирайте лицето в посока към челото. След това с потупващи движения по лицето го масажирайте до пълното абсорбиране на крема. За да постигнете най-добри резултати тази продецура се прави два пъти дневно в рамките на 3 минути. Първите ефекти ще видиш още след първото намазване, а само след няколко дни кожата ти постепенно ще започне да се изглажда!