SAFFIRE GOLD – приключи с наднорменото тегло СЕГА

SAFFIRE GOLD – приключи с наднорменото тегло СЕГА

Всеки, който поне веднъж в живота си е опитвал да отслабне, знае колко трудно за постигане е това. Въпреки това обаче на пазара от скоро се появи нов метод за отслабване, благодарение на който свалянето на излишните килограми не изисква голяма усилие.

Saffire Gold е хранителна добавка, която много бързо стана номер едно сред хранителните добавки. Има много положително мнения не само от потребителите, но също така и от учените, които потвърждават неговото действие с помощта на изследвания. С какво Saffire Gold е различна от другите?

Тази добавка съдърца 14 активни съставки, които подпомагат отслабването. Най-голяма роля играе шафранът, който от години е използван като оцветител, лекарство и афродизиак. Освен шафранът добавката съдържа също:

 

  • Гарциния камбоджа – вкусен и здравословен плод, който расте в Индонезия, а е отглеждан и в Азия и Африка. Плодовете му, които приличат на малки дини са богати на фосфор, желязо, тиамин, рибофламин и ниацин. Освен това кората на този плод съдържа хидроксилимонена киселина (HCA), която намалява апетита и предпазва от натрупването на мазнини в организма,
  • Зелено кафе – необработени, естествени зърна от кафе, които съдържат голямо количество хлорогенова киселина,
  • Екстракт от индийска коприва – вирее в топлия субтропичен климат на Азия. Използва се от столетия в индийската медицина.
  • Корен от якон – луковично нискокалорично растение. Хранителната му стойност в 100 грама е само 15-20 ккал!
  • Хром – жизненоважен микроелемент. Улеснява проникването на глюкозата от кръвта в клетките.
  • Йод – елемент, който подпомага щитовидната жлеза в произвеждането на важни хормони, които регулират метаболитните промени, които настъпват във всички клетки.

 

 

Всички тези съставки създават една уникална комбинация, които влияе положително на организма и подпомага отслабването. Достатъчно е да приемате Saffire Gold два пъти дневно по 1 капсулка с голямо количество вода – първите ефекти ще видите още след първите няколко дни. Вече не е нужно да се мъчиш във фитнеса или да спазваш строги диети и да преживяваш поредното си разочарование. Благодарение на Saffire Gold ще се освободиш от излишните килограми за кратко време и ще се отървеш от всичките си комплекси, а познатите ти няма да те познаят като излезеш на улицата!