Signilight Plus: лек за подпухнали и изморени крака

Signilight Plus: лек за подпухнали и изморени крака

Подутините по краката се появяват в резултат на проникването на вода и кръв в тъканите през съдовите стени. За да се освободим от тях трябва да действаме директно върху кръвоносната система.

Точно това е и задачата на хранителната добавка Signilight Plus, която съдърца натурални активни съставки, подпомагащи правилното кръвообращение и кръвно налягане. В състава на препарата са:

-Гинко Билоба – богат на антиоксиданти, който подпомагат работата на мозъка и кръвоносните съдове, намаляват болката и подпухналостта на краката, която се получава от стеснените артерии

-магнезиев цитрат – влияе благоприятно на нервната и кръвоносната системи, намалява артериалното налягане, подпомага работата на невротрансмитерите в мозъка, подържа нивото на магнезий в кръвта, успокоява организма

-цинков глюконат – играт важна роля при метаболизма и регенерацията на клетките; действа антиоксидантно, подпомага функционирането и имунитета на организма в трудни условия

-коензим Q10 – необходим за правилното функциониране на организма, има способността да намалява кръвното налягане, подпомага оксигенацията на клетките и предотвратява сърдечна недостатъчност.


Благодарение на така целенасоченото сидействие, Signilight Plus успешно намалява отока на краката, който се появява в резултат на умора, прегряване на организма или неправилен начин на живот (дълги часове в седяща поза, приемането на много сол чрез храната, дехидратация или липса на протеини в организма, алкохол). Препаратът не само облекчава болката и намалява отока, а също така предпазва от повторната поява на симптомите. Освен това дългосрочно регенерира организма, подобрявайки работата на кръвоносните съдове и предпазвайки го от негативното влияние на външни фактори. Само няколко дни след като започнете да го приемате ще забележите разликите – отокът, спазмите и изтръпването постепенно ще изчезнат. Твоите крака отново ще изглеждат нормално,а ходенето вече няма да бъде уморително и досадно!

 

 

Как се приема добавката Signilight Plus?

За да постигнем най-добри резултати трябва да приемаме по една капсула два пъти дневно, преди закуска и преди обяд с много вода. Друг вид прием може да бъде препоръчан от вашия лекар или диетолог. Помнете, че не трябва да превишавате препоръчаната доза, а също така е добре да се погрижите за начина си на хранене и да правите поне леки упражнения. Препаратът не бива да се приема от бременни жени, кърмачки или хора, които проявяват алергии към някоя от съставките или имат проблем със съсирването на кръвта.